Megkezdődött a külterületi utak karbantartása Jászberényben

Megosztás

A tél távoztával elkezdődött a külterületi utak javítása és karbantartása Jászberényben. A hírről a település polgármestere Budai Lóránt számolt be Facebook-oldalán.

A munkálatok a napokban kezdődtek és a jövő héten is folytatódnak. Budai Lóránt részletes tájékoztatást adott arról, hogy mikor mely útszakaszok lesznek érintettek a munkavégzés során.

“A földutak legyalulása a Neszűr 1-2 dűlőjében kezdődött, majd az 5-6 és 9-10 dűlőben folytatódott. Hétfőn a 3-4, 7-9 és 11-12 dűlöket vesszük sorra, kedden pedig a Hajtai út, a külső Hajtai út és az Öregerdei utak következnek” – írta bejegyzésében a polgármester.

A tervek szerint szerdától az Újerdei részen folytatódik majd a munka és ezt követik majd a tőtevényi és a Portelek környéki utak.

A terveket az időjárás is jelentősen módosíthatja, hiszen esős időben nem tudják elvégezni a tervezett feladatokat, sőt az esőzést követően még 1-2 napig nem áll majd készen a terület a munkálatokra. A jelenlegi előrejelzések szerint azonban az időjárás várhatóan nem fogja hátráltatni a jászberényi utak javítását.

“Köszönöm a lakosság türelmét és megértését, valamint a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. szakembereinek munkáját!” – zárta közleményét Budai Lóránt.

Fotó: Gémesi Balázs – Budai Lóránt, Facebook

Kapcsolódó cikkek