Cibakházán járt Gáspár Laci

Megosztás

Egy nagyon jó hangulatú jótékonysági, karácsonyváró rendezvényt tartottak Cibakházán a művelődési központban, ami immár szokásos ünnepek előtti programnak számít a településen. Fellépett Gáspár Laci és Bo Viktor, valamint az összegyűlt adományokat nehéz sorsú családokhoz juttatják el.

A Jónak lenni jó! rendezvénynek már öt éves múltja van, a helyi roma nemzetiségi önkormányzat, vállalkozók és más magánszemélyek is támogatták, hogy az idei év gazdasági nehézségei ellenére a program az eddigi évekhez hasonlóan ismét megrendezésre kerüljön.

Molnárné Fekete Irén, a cibaki művelődési ház vezetője elmondta, hogy az elmúlt időszakban a szerényebb sorsú családoknak gyűjtöttek adományokat. Mindent összeadva 550 ezer forintból vettek tartós élelmiszert, ami ötven csomag elkészítésére volt elegendő összeg.

Sajnos a békés együttélés ettől függetlenül csak nyomokban üti fel a fejét Cibakházán, éppen ma írtunk róla, hogy Dr. Kovács Marianna belgyógyász szakorvos december 13-án írásban tájékoztatta a helyi önkormányzatot, hogy háziorvosi szerződését nem kívánja meghosszabbítani, miután többször összetűzésbe keveredett a lakossággal, a rendelő pedig gyakran kiabálások és konfliktusok színhelyévé vált.

Kép: Cibakházi művelődési ház Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek