Pócs János fia nem fogadta el a felkérést, nem lesz polgármesterjelölti vita Jászapátin

Illés Gergő, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) által támogatott független polgármesterjelölt május 9-én hívta ki kormánypárti ellenfelét, ifj. Pócs Jánost egy nyilvános vitára. Az országgyűlési képviselő fia azt mondta, teszi a dolgát, de a felkérést nyilvánvalóan nem fogadta el, mert „nem az a feladatom, hogy az ellenzéki jelöltekkel vitatkozzak”.

Tovább olvasom

A jászapáti Fidesz hivatalosan egy átnevezett lejárató oldalról kommunikál

Több, mint 800 kedvelés és követés kevesebb, mint egy hónap alatt. A Jászapáti az első néven működő, hivatalos kormánypárti Facebook-oldal vagy ennyire berobbant a semmiből, vagy valami más áll a dologban. Mi az utóbbira gyanakodtunk, és ki is derült, hogy egy, a központi utasítások követelései nyomán létrejött fideszes propagandaoldal jászsági zászlóshajójának felületét nevezték át.

Tovább olvasom

„Jászapáti mindannyiunké” – fiatal jelölt hívja ki Pócs János fiát a választáson

Jászapáti gyakori szereplője az országos híreknek, elsősorban közbiztonsági problémák és az egyre elterjedtebb szintetikus drogok használata, adás-vétele üti fel a fejét a településen. Apáti emellett Pócs János térségi országgyűlési képviselő székhelye, sokak szerint lehetetlen legyőzni a csapatát, míg mások úgy vélekednek, az embereknek elegük van abból, hogy a település nem lép egyről a kettőre. A Fidesz-KDNP-t kihívó Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) Illés Gergőt támogatja Ifj. Pócs Jánossal szemben.

Tovább olvasom

Alakul az ellenzéki egység Pócs János birodalmában, Jászapátin

Tény, nem akármilyen hatalmi és gazdasági központot épített ki lakóhelyén, Jászapátin a választásról választásra győzedelmeskedő Pócs János, a térség országgyűlési képviselője. De van-e esélye a több éve egységesen politizáló apáti ellenzéknek abban a városban, ahol a közbiztonság, köztük a droghasználat és az ebből következő erőszak a tetőfokára hágott, miközben a kátyúktól lassan közlekedni sem tudnak a helyiek? Borics Lászlót, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) elnökét kérdeztük.

Tovább olvasom