Ezért kell bezárnia Szolnok híres vendéglátóhelyének

Megosztás

Sokak számára derült égből villámcsapásként érkezett a hír nemrégiben, hogy a Szapáry úton található Stage Pizza & Bar étel-ital készlete 50%-os kedvezménnyel fogyasztható, bár a Facebook-oldalukon már július közepén a záróbulit hirdették. Most Szűcs László tulajdonos bejelentette azt is, hogy a Stage napokon belül bezárja kapuit.

Karaoke bulival és retro partyval köszönte meg a Stage az elmúlt nyolc évet még az előző hónapban, az üzemeltető Szűcs László pedig augusztus 21-én, a közösségi oldalán jelentette be, hogy a készlet erejéig várja a fogyasztani vágyókat a Szapáry 7. alatt található vendéglátóhely.

Telefonon értük el, elsősorban arról érdeklődve, ami a szomorkodó kommentelőket is foglalkoztatta: mi az oka a bezárásnak?

Szűcs elárulta, nagyon egyszerű a történet: az épület eladásra került, az új tulajdonossal pedig nem sikerült megegyeznie. Egyelőre kérdéses, hogy mi a terv a jövőben, az viszont biztos, hogy ebben a formájában napokon belül elköszön a vendégeitől a Stage Pizza & Bar.

Ő úgy számol, valószínűleg már a héten elfogy a készlet, így valóban sietnie kell annak, aki beugorna egy pizzára, esetleg egy sörre. Ahogy már említettük, egyelőre nem tudjuk, milyen változásokkal jár majd az épület eladása, mindenesetre a Szapáry 7. alatt évtizedek óta megtalálták a számításaikat a szórakozni vágyók, így meglepő lenne, ha nem egy új vendéglátóhely érkezne.

Kép: Stage Pizza & Bar Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek