A jászberényi telektulajdonos felhúzta magát az áramszolgáltató gallyazási módszerén

Megosztás

Megoszlottak a vélemények, hogy ez valóban egy elképesztő gány munka, valójában befejezetlenül, az “eredményt” a telekre bedobálva, vagy éppenséggel így kell eljárni, mivel az ő tulajdona. Van, aki elvinné tüzelőnek.

Csaba nagyon nem nézte jó szemmel, amit a gallyazás után saját telkén talált még a hét közepén. “Bosszantó, amit az Elmű, vagy az MVM művel a Neszűrben. Nem az a gond, hogy levágják a gallyakat, hanem az, hogy bedobálják a telekre. “Borzalmas” munkát végeznek. Mielőtt okoskodónak tartanak, a saját telkemről vannak a fotók. A többi telek is így néz ki, sőt, van ami rosszabb. Felháborító ez a munka” – dohogott Csaba.

László nem érzi nagy problémának a látottakat. Inkább azt erősítette, hogy emberünk örüljön, hogy helyette megcsinálták, kis baltát elő kell venni és van mivel fűteni. Krisztina szerint azért így nincs rendben a dolog a szolgáltató részéről. Oda sosem jön aprítógép, legalábbis 20 év alatt nem ért oda. Minden dűlőben és a Hajtai úton is végig ott maradnak a vezeték alatt és az úton a levágott ágak – írta.

Krisztián köszönné szépen a lehetőséget. “Akkor holnap én összeszedem, nekem jó a kazánomba” – kereste a pozitívumot sikerrel. Nekünk vannak ilyen tapasztalataink a gallyazással?

Kapcsolódó cikkek