Összefogtak a motorosok, felejthetetlen élményt okozva a szolnoki kalandparkban bántalmazott fiúnak

Szó szerint az egész ország felbolydult a napokban nyilvánosságot kapott gyermekbántalmazás után, amit a szolnoki kalandparkban követett el a jászberényi székhelyű Yakuzák SE díjakkal, elismerésekkel kitüntetett edzője. Felsorolni is nehéz, hány településről érkeztek motorosok a Jászság fővárosába, a vásártérre, hogy pozitív élményt nyújtsanak a bántalmazást elszenvedett gyermeknek.

Tovább olvasom

Végre megszólalt Sulyok Tamás köztársasági elnök – „Nagyon szeretek főzni”

Gönczi Gábor, a TV2 propagandistája készítette a februárban, Novák Katalin csúfos bukása után hivatalba lépő Sulyok Tamás első elnöki interjúját, ami egészen frenetikusra sikeredett. Hazánk turbulens politikai-közéleti folyamatait látva még az utca embere is konkrétabb és keményebb kérdésekkel találta volna be a köztársasági elnököt, de Gönczi a szervilizmus csúcsát nyújtva az év alákérdezős interjúját készítette el.

Tovább olvasom

Állatkínzási ügy – káromkodva, kiabálva hajtották el a hatóságot Jászberényben

Aggasztó esetről számolt be közösségi oldalán Jászberény jegyzője, Baloghné dr. Seres Krisztina. A felelős állattartási problémák sajnos köztudottak a város külterületi részén, a Neszűrben: gyakori a verbális erőszak, az együttműködés hiánya, miközben a négylábúak borzasztó körülmények között várják, hogy egyszer majd jobbra fordul a sorsuk.

Tovább olvasom

Laptopokat loptak a Máltai Szeretetszolgálat tiszaburai iskolájából

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszaburai Általános Iskola július 15-én hétfőn a Facebook-oldalán tette közzé, hogy előző este ismételten betörés történt az iskolában. Ezúttal jelentős értékű tárgyak tűntek el, többek között laptopokat, erősítőt, hangkeverőt és mikrofont is vittek az elkövetők.

Tovább olvasom

Pócs János egy „gyenge pillanatnak” tudja be a szolnoki kalandparkban történt bántalmazást

Pócs Jánosnak, a Jászság országgyűlési képviselőjének több nap kellett, hogy bármit is nyilatkozzon a szolnoki kalandparkban történő bántalmazás kapcsán. Miután kiderült, hogy a kormánypárti kötődésű, kampányvideókban, újságokban szereplő edző látható a nyilvánosságra került felvételeken, sokan várták a képviselő elhatárolódását, aki az ATV-nek inkább arról beszélt, Agócs Tibornak „volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”.

Tovább olvasom

A bántalmazó karateedző sajnálja, hogy elvesztette a miniszterelnök bizalmát

Tovább gyűrűzik a napokban kirobbant botrány a szolnoki kalandparkban rögzített döbbenetes eset után – a felvétel, amelyen az látható, hogy a jászberényi székhelyű Yakuzák SE különös kegyetlenséggel rúgja ki egy nyolc éves fiú lábát, bejárta az egész országot. Több médiumnak is sikerült megszólaltatnia a férfit, aki személyesen fog találkozni a gyermekkel, valamint sajnálatát fejezte ki, hogy elvesztette Orbán Viktor miniszterelnök bizalmát.

Tovább olvasom