Lakóhelyünk büszkesége – Jász-Nagykun-Szolnok megyei települések is versenyben

Megosztás

Az önkormányzati rendszereket, szolgáltatásokat biztosító Globomax Zrt. nem először hirdetett versenyt hazánk települései között, sőt, a legutóbbi, “Legyen Öné a legszebb ülésterem” játékot a Jászság fővárosa, Jászberény nyerte. Ezúttal is több szerte az országban sok települést megmozgatott a lehetőség a megyeszékhelytől kezdve Jászárokszálláson át egészen a kunságig.

A vállalat a honlapján úgy ír, elsősorban azokat a fotókat várták, amelyek bemutatják egy-egy település büszkeségét: lehet ez egy felújított történelmi épület, park, játszótér, esetleg egy sétány, óvoda, iskola, strand, sportcsarnok, kerékpárút, körforgalom.

A játék Budai Lóránt, Jászberény polgármesterének ajánlásával indult el, aki szerint szívmelengető volt megtapasztalni tavaly, hogy tömegek szövetkeztek egymással a jó cél érdekében. „Másként ugyanis nem lett volna lehetséges tavaly elnyernie az önkormányzatunknak a Globomax Zrt. legutóbbi közönségdíját, s egyúttal a Legszebb ülésterem kitüntető címet. Ami sokkal több mint „csupán” egy kifejezés. Az összetartozás, az identitástudat, a hely szelleme és a közösség ereje – ez mind-mind benne van ebben az együttesen elért sikerben, amire mindmáig büszkék vagyunk mi, jászberényiek” – mondta.

Nevezni június 30-ig lehetett, majd tegnap kezdetét is vette a verseny. Minden reakció, like egy szavazatnak számít a Facebookon. Számos Jász-Nagykun-Szolnok megyei település csatlakozott a nyereményjátékhoz, kiemelt képünkön Cibakháza látható, majd…

…Jászárokszállás:

…Jászberény:

…Kenderes:

Szolnok:

…Túrkeve:

Szavazni ide kattintva, a Globomax Facebookoldalán tudnak.

Képek: Globomax Zrt. Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek