Megafonos okításon fotózták le a szolnoki propagandaoldal egyik szereplőjét

Megosztás

Tájkép csata előtt – írta a Deák Dánielt, Trombitás Kristófot és Apáti Bencét, azaz a közpénzemésztő propaganda legnagyobb csillagait felvonultató rendezvényről a Facebookon a Megafon. Az ideológiai továbbképzésen a feltöltött képek szerint részt vett a Ténykergetők nevű oldal kezelője, a volt kengyeli polgármesterjelölt Bartus Gábor is.

A Ténykergetők nevezetű Facebook-oldal előszeretettel hangoztatja, hogy „a baloldal belesodorna minket a háborúba”, néhány eszeveszett Gyurcsányozás közepette viszont kiugrott ellenzékiek is feltűnnek, mint például Szelindi Andrea.

A felület egyszeri és megismételhetetlen főszereplője Bartus Gábor Rákócziújfalu alpolgármestereként dolgozott, valamint a kengyeli általános iskolában volt testnevelő tanár. A tíz évvel ezelőtt 93%-os többséggel megválasztott, azóta a Boldog-ügy egyik fontos szereplőjévé vált Nagy Szilárd ellen indult 2019-ben Kengyelen, de 20,25%-os eredménnyel a Fidesz-KDNP jelöltjeként csak a harmadik helyen végzett.

Bartus egy néhány nappal ezelőtti videójában egészen unortodox módon mutatta be az egykor többségben levő szolnoki ellenzék lemorzsolódását, miközben Györfi Mihály polgármesterjelölt vezetői alkalmatlanságáról beszél. Szavakkal nem is igazán lehet leírni a felvétel drámaiságát Bartus leülésétől kezdve, a háttérben megbújó Gyurcsányon keresztül az összedőlés következtében megremegő kameráig, inkább nézzék meg Önök:

Összedőlt a Torony | 👎Györfi Mihály vezetői alkalmatlanságának eredménye, hogy az összefogás, még a választásokig sem volt képes együtt maradni❗️Már csak 11 körzetben… | By TénykergetőkFacebook

👎Györfi Mihály vezetői alkalmatlanságának eredménye, hogy az összefogás, még a választásokig sem volt képes együtt maradni❗️Már csak 11 körzetben…

Úgy tűnik, az egymondatos kormánypárti ideológiák felmondásával nincs probléma, mindenesetre Bartus is részt vett nemrégiben a Megafon Klub rendezvényén, a kiemelt képünkön bal szélen, fehér ingben látható. A felvételek szerint Szíjjártó Péter külügyminiszter is felszólalt, miközben jókedvű szelfizgetés, iszogatás és beszélgetés jellemezte a rendezvényt.

Kép: Megafon Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek