A Minden Döntés Számít az összes szolnoki körzetben képviselőjelöltet állít

Megosztás

Az ellenzéki pártok és a Fidesz mellett olykor-olykor kívülről érkező, civil, vagy kevésbé ismert szerveződések és egyesületek is megmérettetik magukat a helyhatósági választáson. Szolnokon a Minden Döntés Számít (MDSZ) bejelentette, hogy mind a tizenkét választókerületben saját jelöltet tudtak állítani, sőt, polgármester-aspiránsok szintén lesz.

Úgy tűnik, az első ígéretüket már beváltották, hiszen az egyesület céljairól, elképzeléseiről szóló cikkünkben január elején arról olvashattak, hogy az MDSZ képviselőket és polgármesterjelöltet is állítana.

Városvezetőnek Németh Attila jelentkezett be, aki a legutóbbi országgyűlési választáson a Szanyi Tibor fémjelezte ISZOMM, illetve a Munkáspárt közös jelöltje volt, összesen 296 szavazatot, 0,56%-ot kapott. Emellett aktívan foglalkozik a Tisza-szálló ügyével, ennek kapcsán online aláírásgyűjtés és egy Facebook-oldal is indult Mentsük meg a Tisza Szállót! néven.

A honlapjukon olvasható programpontok között van a „helyi egészségügy visszaszerzése”, az oktatás és a diákélet visszaépítése, valamint a panelprogram és az első lakáshoz jutás segítése.

A Szol24 januári megkeresése során a polgármesterjelölt személye akkor még kérdéses volt, Németh Attila akkor úgy vélte, ők nem rendelkeznek akkora szakmai tudással, ami alkalmassá tenné valamelyiküket, ezért feltételezhető, hogy az első ember az egyesületen kívülről fog érkezni. Nos, ez nem így történt, a tegnapi napon őt vették nyilvántartásba az MDSZ Egyesület színeiben.

1. számú egyéni választókerület: Bódi Csaba Bendegúz

2. számú egyéni választókerület: Galló György Péter

3. számú egyéni választókerület: Csató Dániel

4. számú egyéni választókerület: Kereki Katalin Ágnes

5. számú egyéni választókerület: Szappanos Zsolt Károly

6. számú egyéni választókerület: Dr. Obotné Szurgyi Judit

7. számú egyéni választókerület: Katona Ildikó

8. számú egyéni választókerület: Borbély Miklós Gyula

9. számú egyéni választókerület: Fazekas Ádám

10. számú egyéni választókerület: Kontra István

11. számú egyéni választókerület: Németh Attila

12. számú egyéni választókerület: Némethné Szabó Márta Gizella

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek