Részegen balhézott, lemondott, de a Fidesz újra képviselőt csinálhat belőle Tiszaföldváron

Megosztás

Február végén nagy port kavart Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de még az országos sajtóban is megjelent, hogy Cseuz Zsolt akkori tiszaföldvári alpolgármester és társa részegen balhéztak egy helyi borozóban. A férfi nem sokkal később lemondott, majd a DK kiskorúak zaklatásával vádolta meg. A botrányos eset után a Fidesz újra önkormányzati képviselőjeltként indítja Cseuzt.

A Magyar Jelen videóval mellékelve írt először az esetről két hónappal ezelőtt. Információik szerint rendőrségi intézkedésre is sor került, valamint úgy tudják, a felvételen látott helyzetet az idézte elő, hogy az alpolgármester és társa több emberbe is belekötött a Barcza borozóban, amiért később kitették őket.

Részegen balhézott Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere

Cseuz Zsolt, Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és vállalkozó barátja, az ugyancsak fideszes Kiss Ferenc részegen balhéztak egy helyi borozóban 2024. február 24-én este. Őrjöngésükről videó is készült. A képsorokon Cseuz Zsolt kék kabátban, Kiss Ferenc félmeztelenül látható. Részletek: https://magyarjelen.hu/reszegen-balhezott-tiszafoldvar-fideszes-alpolgarmestere-video/

Nem sokkal később az alpolgármester bejelentette a lemondását, a földvári vállalkozó barátja pedig a Facebookon kért elnézést azoktól, akiket megbántott a viselkedésével. Március elején aztán a Demokratikus Koalíció is akcióba lépett, egy videóra hivatkozva azt állították, kiskorúakat is zaklathattak aznap este.

Cseuz tagadta a vádakat, azt írta még a kabátját sem vette le, nem tartózkodtak ott fiatalkorúak, nem zaklatott fiatalkorú lányokat és a rágalmak miatt megteszi a megfelelő jogi lépéseket. A borozó tulajdonosa, Barcza Gábor megerősítette a volt alpolgármester bejegyzése alatt, hogy „Mészáros Dávid állításai nem fedik a valóságot, Cseuz Zsolt még a kabátját sem vette le. Nem zaklatott kiskorú személyeket.”

Itt tartottunk eddig, majd jött a nagy bejelentés: a dicstelen körülmények között távozó politikus meglehetősen hamar visszatérhet, ugyanis felkerült a Fidesz kompenzációs listájának ötödik helyére: ha az előtte lévők közül nyernek egyéniben, neki is lesz esélye képviselőként folytatni.

Kép: Cseuz Zsolt Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek