Botrányos minőségű kátyúzás Szolnokon

Megosztás

A legtöbb panasz arról érkezik a helyiektől, hogy leginkább semmit nem tesznek az illetékesek, hogy a kátyúkat betömjék. Most hétvégén történt valami, de ezt nem köszöni meg senki. Valóban itt kell élni, hogy ezt elhiggyük, ilyen silány “munkát” átvenni sem szabadna.

Ez minden, csak nem szakszerű kátyúzás. Ezt nem mi mondjuk (bár a képekből teljesen egyértelműen kiderül), hanem a helyiek, akik ezt látták és látják most is. Egyikük Roland, aki a polgármesternél már tiltásra került egy korábbi kritikája miatt. A képeket látva mindenkiben felmerülhet, hogy ez most tényleg komoly? És ezt a trehány munkát valaki átveszi?

“Szolnok útjavítás… nem kevesebb, mint 5 ember dolgozott keményen ezen a förmedvényen. Aládolgozás, hengerlés? Dehogy. Ezt ugyan szakmailag ki ellenőrzi és hagyja jóvá? Ja és mint látható, ez a 442-es főút, nem a TSZ-hez vezető mellékút” – írta Roland az egyik helyi csoportban. A továbbiakból az is kiderült, hogy nem egy-két helyen sikerült így a munka, hanem a teljes 442-es főúton így végezték színvonalas munkájukat a kivitelezők. Döbbenetes, Szolnok, 2024.

Kapcsolódó cikkek