A részegen balhézó képviselő állítja, maga a DK találta ki, hogy kiskorúakat zaklatott

Megosztás

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad – írtuk meg március első napján azzal a bizonyossággal, hogy ezzel az ügy nem fog véget érni. És valóban: a részeg botránya miatt lemondott tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt szerint a helyi „szomszéd”, akit a DK-s Mészáros Dávid területi igazgató szólaltatott meg és állítja, Cseuzék kiskorú lányokat zaklattak, igazából maga Mészáros volt eltorzított hangon.

Mi történt pontosan a Barcza Borozóban Tiszaföldváron február végén? Ezt sokan szeretnénk pontosan tudni. Annyi biztos, részegen balhézott Cseuz Zsolt kormánypárti képviselő és vállalkozó barátja. Előkerült egy videó is, amiben őrjöngve rázzák a kerítést és közben szidalmazzák a bent levőket.

Az egykori alpolgármester vállalta a következményeket és lemondott posztjáról, a változtatás nélkül közölt írását ide kattintva tudja elolvasni. A történet azonban nem ért véget, a DK megyei területi igazgatója, Mészáros Dávid online sajtótájékoztatójában ugyanis azt állította, hogy Cseuz és barátja kiskorú lányokat zaklathatott.

„Be voltak csiccsentve a Cseuz úr is, meg a Ferenc is, és levetkőztek félmeztelenre, ugye boxerra, kiskorúak is voltak a borozóban, és hát lányok, és azokat próbálták… azért lettek kizárva, és akkor kezdték el a balhézást. (…) Levetkőztek és ott táncoltak. A fiatal lányok meg mondták neki, hogy pedofil…” – hangzik el egy helyi lakostól(?) Mészáros videójában.

Cseuz Zsolt felvételei

Hamar érkezett a válasz a képviselő részéről, hevesen tagadta a vádakat, most pedig újból posztolt.

„A videóban szereplő szemtanú „szomszéd” maga Mészáros Dávid DK-s és én bizonyítani is tudom videókkal. Mivel lementettük a felvételt, amikor a boltunknál ezt a felvételt-interjút készítették és ragasztotta ki a lapokat. Ennyire hiteles és a mocskos a lejáratás. Barcza Gábor a borozó tulajdonosa, aki végig jelen volt, kommentben igazol, hogy egyetlen kiskorú vendég sem volt ott!” – írta.

A bejegyzésében valóban közzétesz képeket, amiken Mészáros és egy kamerázó társa látható, más nincs rajtuk kívül. Miközben a titokzatos szomszéd nyilatkozott, egyértelműen látható, hogy Mészáros nadrágját és cipőjét veszi a kamera, bár egy szóval sem állították, hogy azt veszik, aki éppen beszél. Mindenesetre az ügy egyre furcsább és furcsább fordulatokat vesz, gyanítjuk, hogy a válasz sem fog elmaradni…

Képek: Cseuz Zsolt Fb

Kapcsolódó cikkek