Lemondott a borozóban balhézó tiszaföldvári alpolgármester

Megosztás

Bejelentette a lemondását Tiszaföldvár alpolgármestere, Cseuz Zsolt, miután a tegnap napvilágot látott egy videó, hogy ő és egy társa egy helyi borozóban balhéztak, olyannyira, hogy még rendőri intézkedésre is sor került.

Mivel hangsúlyozta, hogy a közleményt, amit a Facebookon jelentetett meg, teljes egészében közöljük, így fogunk tenni:

Tisztelt Tiszaföldváriak!

A hétvégén egy régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy következtében hibásan kezeltem a Barcza Borozóban történt eseményeket. Még ha közszereplő is vagyok, de belül mégis csak egy ember, egy családfő, egy apa, aki próbálja megvédeni azt, amit az évek kemény munkájával felépített.

Mélységesen megbántam ami történt, de hibáztam.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, és ez a videóban is pontosan látható, hallható, hogy verbálisan végig inzultálnak, provokálnak engem és Kiss Ferencet is. Az esettel foglalkozó médiumok tévesen állítják azt, hogy én rugdosom a borozó kapuját. Ez nem igaz, én ilyet nem tettem, de az est egészét nézve, a folyamatos provokációnak köszönhetően rossz döntést hoztam, amiért vállalom a felelősséget, mert nincs mentség a viselkedésemre.

Szeretnék minden tiszaföldvári polgártól bocsánatot kérni, továbbá vállalom a kialakult helyzet következményeit és azonnali hatállyal lemondok alpolgármesteri tisztségemről.

Megkérem a sajtó munkatársait, hogy a közleményt teljes egészében, módosítások és rövidítés nélkül közöljék!

Tisztelettel: Cseuz Zsolt

Ahogy megírtuk, nem akármilyen felvételek kerültek ki Tiszaföldvár kormánypárti alpolgármesteréről, Cseuz Zsoltról és egy helyi, szintén fideszes körökben mozgó vállalkozóról. A történetet a Magyar Jelen írta meg, úgy fogalmaznak, a két férfi részegen balhézott egy földvári borozóban, a vállalkozó ráadásul félmeztelenül volt.

Az alpolgármester társa már elnézést kért a történtekért a Facebookon „azoktól, akiket megbántottam a viselkedésemmel tegnap a Barcza borozóban”.

Kép: Cseuz Zsolt Fb

Kapcsolódó cikkek