A Jászberényben parkoló gépkocsi egyre kevésbé szép története

Megosztás

Láthatóan meg van törve a bal eleje, de ennél nagyobb problémának tűnik, hogy a hosszú napok óta meg sem moccanó, sérült autót elkezdték szétszedni. Ha a tulajdonos valóban el akarja adni, vigyázó szemeit jobban vesse a járműre, mert hamarosan egyre kevesebbet fog érni. Már kifigyelték.

Vessünk egy pillantást a Jászberényben, egy pálya mellett parkoló autó aljára és máris elénk tárul egy nem éppen apró probléma. “Nem tudom, mióta van ez az Opel itt a pálya mellett, de a katalizátor már kilépett a csoportból” – írta megjegyzésként a posztoló B. Balázs.

Volt, aki megkérdezte, hogy menthető-e az autó. Ekkor érkezett a némileg meglepő válasz. “Igen, menthető. A tulajdonos ott lakik és különben eladó az autó, még érvényes okmányokkal rendelkezik” – írta Sándor. Majd kicsit később hozzátette. “Tulajdonos ott lakik és üzeni, hogy köszöni szépen a reklámot, hiszen eladó a képen látható autó, még érvényes okmányokkal rendelkezik.”

Igaz, valóban reklámot kapott a helyi csoportban az autó, de ez nem feltétlenül fogja felfelé vinni az eladási árat. Mindenesetre mi szurkolunk a tulajdonosnak, hogy túladhasson rajta és a kocsit értő kezekkel helyrehozzák. Ha ugyanis még sokáig ugyanott áll, előbb-utóbb már kerekei sem lesznek az eddigi tapasztalatok szerint.

Kapcsolódó cikkek