Budai Lóránt polgármester mindent bevet, hogy visszahozza Jászberénybe a gyermekneurológiai rendelést

Megosztás

Nemrég szembesülhettünk a szomorú hírrel, miszerint Jászberényben megszűnt a gyermekneurológiai szakrendelés, innentől más, jóval távolabbi kórházakba és szakrendelőkbe kell utaznunk, hogy ellátásban részesüljünk. A város polgármestere azonban nem adta fel és tárgyalásokat folytat, hogy ezek az orvosok visszatérhessenek és rendelhessenek újra Jászberényben.

Rendkívül fontos lenne Jászberény jelene és jövője szempontjából. A részletekről Budai Lóránt polgármester számolt be a közösségi médiában. “Az elmúlt hetekben nagyon sok elkeseredett szülő keresett fel a gyermekneurológia működésének megszűnésével kapcsolatban. Tisztelettel tájékoztatom az érdeklődő lakosságot, hogy a napokban felvettem a kapcsolatot Farkas doktorékkal. Önkormányzatunk szeretné megoldani, hogy visszajöhessenek rendelni Jászberénybe ám ehhez szükséges személyesen is egyeztetni a doktor urakkal és a kórház vezetőivel.

Jelenleg ennek megszervezése van folyamatban, melynek végén remélem, hogy sikerül visszahoznom a gyermekneurológiai rendelést Jászberénybe. Kérem még pár hétig mindenki szíves türelmét, mivel ezen folyamat jogi lefolytatása és az esetleges anyagi támogatás nyújtásának megszervezése időt vesz igénybe. Remélem, hogy munkánk sikerrel zárul és önkormányzati támogatással már a tavasszal újraindulhat a rendelés!” – zárta optimistán gondolatait Budai Lóránt.

Mi is reméljük, hogy a polgármester úr sikerrel jár.

Budai Lóránt

Kapcsolódó cikkek