Áttért a szembejövő sávba a 4-es főúton, két autót ripityára tört Mercedesével, majd elfutott a helyszínről

Megosztás

Egyelőre meg nem erősített információként derült ki, hogy az autó lopott volt. Miért lett ekkora divat mindig elrohangászni a helyszínről? A választ tudjuk, az esetek döntő többségében a baleset utáni vérvétel jócskán okozna problémákat száguldozónknak.

A jelenlegi jogrendszer egyik nagy problémája éppen az, hogy szinte már hozzászoktunk ahhoz, hogy valaki száguldozik a közutakon, aztán ha beüt a krach és (többnyire ittasan, illetve droghatás alatt) hatalmas, netán halálos balesetet okoz, akkor elszalad a helyszínről. Amikor pedig megtalálják, akkor jön az “amnézia” és egyéb kifogás, hogy miért hagyta el a helyszínt segítségnyújtás és felelősségvállalás nélkül. Szintén nem lepődnénk meg, ha ennek az autóvezetőnek sem lenne jogosítványa.

A 4-es főúton a gyorsforgalmi utáni szakaszon, a D porta magasságában egy befelé tartó Mercedes áttért a szembejövő oldalra, ahol először egy Tesla, majd egy Toyota taxinak ütközött, végül letarolta a buszmegálló tábláját és a járdán túli füves területen állt meg. “Természetesen a sofőr elszaladt a helyszínről, a kocsiban pedig több szúrófegyvert, illetve egy spaniferrel rögzített oxigénpalackot is találtak… A Tesla sofőrjét kórházba szállították” – adta hírül a Balesetinfo.

Fotók: Baleset-info.hu

A baleset további képei:

Költői kérdés: ez vajon mire is kellett?

Kapcsolódó cikkek