Egészen furcsa vonatbaleset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, nem hiszünk a szemünknek

Megosztás

Azt már megszoktuk, hogy a gépjárművezetők nem veszik észre az érkező vonatot és eléjük hajtanak a sínekre. Ami azonban Martfű és Tiszatenyő között történt, egészen döbbenetes és érthetetlen.

A baleset még hétvégén történt és az eddigi információk szerint nem a vonat elé hajtott a személyautó, hanem oldalról nekiment a szerelvénynek. A Mávinform számolt be a csattanásról, ami felett azóta is sokan nem tértek napirendre.

“Tiszatenyő és Martfű között baleseti helyszínelés miatt nem lehetséges a közlekedés.” “Szolnok–Tiszatenyő–Szentes között várhatóan szombaton a délutáni órákig hosszabb eljutási időre, pótlóbuszos átszállásra kell számítani.” “Befejeződött a helyszínelés, ismét közlekedhetnek a vonatok Tiszatenyő és Martfű között. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan áll helyre” – írta a Mávinform még január 20-án. A balesetről több ismeretről rendelkezők szerint a személyautó egyszerűen oldalba kapta a már a sínen haladó tehervonatot.

“Nem kellett sokat várni a múltkori baleset után az újabb jóképességű sofőrre! Igen tudom vagy rosszul lett, vagy a nap a hibás, az a gonosz vonat hogy nem kerülte ki nem is értem. Hogy vonat elé hajt, az egy dolog, de hogy ott halad előtte és még annak is nekihajt, na ehhez aztán tényleg művészet kell. Az ilyen ember teljességgel alkalmatlan bármiféle jármű vezetésére, maradjunk annyiban” – írta Imre.

Vannak, akik szerint szinte biztosra vehető, hogy a sofőr a telefonját nyomkodja, mert máskülönben lehetetlen nem észrevenni egy tehervonatot magunk előtt. Mindenesetre mindenképpen furcsa karambol.

Kapcsolódó cikkek