Szolnokon és környékén balesethullám söpör végig csütörtökön, ismét autó ütközött személyvonattal, a sofőr elhunyt

Megosztás

Még vége sincs a napnak, de felsorolni is hosszú, mennyi baleset történt a csütörtöki nap során Szolnokon és környékén. Az egyik legkomolyabb megint egy vasúti átjáróban történt, ahol a személyautó a vonat elé hajtott. Az autó vezetője nem élte túl az ütközést.

Már a délelőtti órákban is számos karambolról kellett beszámolni. “Szolnokon és környékén balesethullám söpör végig, ez az ütközés éppen a Temető út és a Kőrösi út találkozásánál történt, de van baleset a 442-es Szandaszőlősön, valamint Szolnok és Tószeg között is.

Forrás: Szolnok és környéke útinform

Késő délután pedig a már szinte “szokásos” vasúti karambol következett, pedig mindig a vonat lesz az erősebb. “A Szolnokról Szentesre 15:54-kor elindult személyvonattal (7216) ütközött egy autó Martfű és Tiszaföldvár között egy andráskereszttel jelzett átjáróban. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan 19 óráig – Martfű és Tiszaföldvár között a Volánbusz menetrendszerinti járataival (4620, 4621) utazhatnak, amelyek Tiszaföldváron a vasútállomásra is betérnek. A Szolnok-Szentes vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani” – számolt be róla a Mávinform.

Frissítés: Meghalt az autó sofőrje, amely Martfűn, a 442-es főút mellett lévő Zsófia Halom úti, andráskereszttel ellátott átjáróban egy személyvonat elé hajtott.

Fotó: Mávinform

Kapcsolódó cikkek