A Jászberényi Tankerületi Központ november óta nem jelez vissza egy iskolatervezésről a polgármesternek

Megosztás

Jászberényben nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az új zeneiskola tervezése és kialakítása minél zökkenőmentesebb és tökéletesebb legyen. De mintha az érintett tankerület füle botját se mozgatná annak érdekében, hogy az építkezés és kivitelezés minél előbb megtörténhessen.

Budai Lóránt számolt be a részletekről a közösségi médiában. “Gőzerővel folyik az új zeneiskola tervezése. Az Archilak Mérnöki Szolgáltató Kft. tervezőivel és a Polgármesteri Hivatal szakembereivel folyamatosan egyeztetünk a Palotásy János Zeneiskola új otthona kialakításáról.

A legutóbbi megbeszélésen a 2023. november 23-án bemutatott előzetes tervekkel kapcsolatban fogalmaztunk meg további kéréseket, észrevételeket. Többszöri kérésünk ellenére, sajnos a Jászberényi Tankerületi Központ részéről a mai napig nem kaptunk semmilyen visszajelzést. Sebaj! Dolgozunk tovább, hiszen mi erre tettünk ígéretet!” – írta Jászberény első embere, akit az időközi választáson is elsöprő többséggel választott újra Jászberény lakossága.

Úgy tűnik, hogy ez a Fidesz szemében most is szálka és a tankerület nem igazán partner a kérésekben, észrevételekben és összességében a tervezésben és építkezésben.

Kapcsolódó cikkek