Egy autó felgyulladt, egy másik árokba hajtott Szolnok megyében

Megosztás

Fogalmazzunk úgy, volt mit tenni az ünnepek alatt az illetékes szerveknek, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint Szolnok határában tűzoltói beavatkozásra volt szükség egy kigyulladt személyautó miatt, Fegyvernek közelében pedig egy másik kocsi árokba hajtott.

A 34-es főúton, Fegyverneknél történt közlekedési baleset. Valamilyen okból a közlekedő autó szerencsétlen módon lesodródott az úttestről és úgy tudott csak megállni, hogy félig az árokba, félig a szántóföldre került.

A törökszentmiklósi tűzoltók egyből a helyszínre érkeztek és elvégezték a műszaki mentést, a járművet hamarosan kivontatták az útra.

Ennél egy fokkal súlyosabb eset történt a 32-es főúton Szolnok határában, ott egy személyautó gyulladt ki. A motortérből indult a tűz, az ott tartózkodók egyből megkezdték az oltást, majd rövid időn beül a szolnoki tűzoltók is csatlakoztak.

A karácsonyi és téli időszakban az utakon való közlekedés során különösen fontos figyelmet fordítani a biztonságra. Használjunk téli gumikat, hiszen csak ez biztosítja a jobb tapadást és irányíthatóságot. Emellett mindig tartsunk készletben sürgősségi felszereléseket, valamint figyeljünk az útviszonyokra és a környezet változásaira.

A kép illusztráció.

Kép: iStockPhoto

Kapcsolódó cikkek