Megújult a jászberényi Fidesz székháza

Megosztás

Tetszhalott állapotából csak némileg felkelve, egy megújult közösségi tér kialakítását adta hírül december elsején, azaz tegnap a jászberényi Fidesz és annak vezetője, Kis-Némethné Király Éva. Azt ígérik, a kormánypárt székháza minden jászberényi számára nyitva áll.

Megújult a Fidesz székházának belső tere a Jászság fővárosában. Új fotófalat avattak, majd sajtótájékoztató és közös vacsora követte a bejelentést.

„Nagyszerű estét töltöttünk együtt abból az alkalomból, hogy Táncsics utcai székházunk belsőterei megújultak.  Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy egy olyan közösségi teret hozzunk létre, amely nemcsak közösségeinek számára jelenthet biztos pontot, de kitárva kapuit nyitva álljon minden jászberényi előtt.  Majdani programjainkra és rendezvényeinkre szeretettel várunk mindenkit” – írták a Facebookon.

A jászberényi Fidesz csökkenő aktivista-hálózattal és elégedetlen hangokkal kénytelen szembenézni a januári vereségük óta. A megerősített felhatalmazást kapott Budai Lóránt és a Közösen Jászberényért Egyesület győzelmét követően folyamatosak a konfliktusok és a belső viták a közösségen belül, amit jól mutat, hogy a listájukról bejutott képviselők közül mindössze egy, Bódis Béla volt jelen, emellett a januári jelöltek is jócskán lemorzsolódtak.

Kissé ironikusnak mondható, hogy a Fidesz hivatalos jászberényi oldala és a Jászsági Térségi TV beszámolója mellett a Trió FM is írt a rendezvényről, amelynek egyik kulcsfigurája Kis-Némethné, a jászberényi Fidesz vezetője.

Hozzá kell tenni, hogy a Trió nem leplezve a kormánypárt szócsöve, legtöbbször be sem számolnak más eseményekről. Kis-Némethné mellett a januári kínos vereség után alelnökként dolgozik Béres Krisztina, valamint visszatért Hajnal-Nagy Gábor korábbi alpolgármester.

A rendezvényen úgy fogalmaztak, a székház ajtaja bárki előtt nyitva áll, ha diskurálni, vagy véleményt cserélni szeretne.

Képek: Jászsági Térségi TV Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek