A Fidesznél kézről-kézre járó Tóth Gabi is ott volt az első vármegyebálon

Megosztás

Vármegye lett hivatalosan Jász-Nagykun-Szolnok, így aztán a korábbi megyebálok lenullázódtak és így jött létre az első vármegyebál, amit a hétvégén tartottak meg a vármegyeházán. A bál nem volt Fricska nélküli, ahogy jelen volt Tóth Gabi is, akit mostanság igencsak kézről-kézre adnak a Fidesznél.

A vármegye és a bál kék-fehér színeivel megvilágítva fogadta szombaton este az I.Vármegyebál vendégeit a házigazdák képviseletében Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke, Borbás Zoltán alelnök és Rentzné Dr.Bezdán Edit, címzetes vármegyei főjegyző asszony a karcagi Kováts Mihály Huszár Bandérium huszárainak kíséretében.

A jó hangulatú bál vendégei adományaikkal a vármegyénkben nehezebb körülmények között élő, felsőfokú tanulmányokat folytató diákokat támogatják a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj alap vármegyei forrásán keresztül.

A bál a Szolnoki Légierő Zenekar fanfárjával vette kezdetét, majd a Tisza Táncegyüttes fergeteges nyitótáncával folytatódott.
A vendégeket dr.Berkó Attila főispán, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal vezetője, dr.Bali Tamás ezredes, a MH Kiss József 86. Helikopterdandár – hivatalos oldal dandárparancsnoka és üdvözlő levélen keresztül az állítólag betegeskedő/lábadozó Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere köszöntötték.

Az I.Vármegyebált Hubai Imre nyitotta meg.

Pohárköszöntőt mondott Oláh Gábor, a Területfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára, asztali áldást Fodor Gusztáv református lelkész mondott.

A bál fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye díszpolgára volt.

Az est során fellépett Dánielfy Gergő és a Fricska Táncegyüttes. Zenélt a Smart Zenekar.

Az eseményről készült fotók között látható Tóth Gabi is, akit a Fricska Táncegyüttes egy tagjával hoztak kapcsolatba.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat Facebook

Kapcsolódó cikkek