Egy rádiós vezeti a jászberényi Fideszt

Megosztás

Megvannak, kik vezetik a helyi Fideszt Jászberényben. Mint korábban írtuk, Pócs János választókerületi elnök közölte, hogy újra megalakult a jászberényi Fidesz, de azt nem írta, hogy kik vezetik. Most megtudtuk a neveket.

A minap ismét megalakult a január elején Pócs János által feloszlatott jászberényi Fidesz. Erről meg is írtunk egy cikket, de akkor abban úgy fogalmaztunk, hogy Pócs érdekes módon nem közölte a neveket, kik éllnak a csoport élén.

Nos, most megtudtuk a nevüket.

Információink szerint Kis-Némethné Király Éva áll a csoport élén. Ő a helyi Fidesz mikrofonállványának is mondható, hiszen előszeretettel tudósít a Fidesz rendezvényeiről a Trió FM rádiósaként. Annyira diffundál a kormánypárthoz, hogy még személyes oldalán is a velük forgatott eseményeket teszi közzé egyebek mellett.

Ahogy megtudtuk, az egyik alelnök Hajnal-Nagy Gábor, aki volt alpolgármester, a másik pedig Béres Kriszta.

A korábbi helyi elnök, Tamás Zoltán, aki a korábbi önkormányzati képviselő-testület fideszes frakcióvezetője is volt, és aki lemondott az időközi önkormányzati választást követő kudarc miatt, a jövő évi helyhatósági választáson a KDNP jelöltjeként indul majd.

Fotó: Kis-Némethné Király Éva Facebook

Kapcsolódó cikkek