Újabb, ezúttal KiK-üzlettel bővült Martfű bevásárlóközpontja

Megosztás

Megnyitotta új üzletét a napokban Martfűn a nagyközönség előtt a KiK Textil és Non-Food Kft. A hálózat legújabb egysége a Földvári úton, a Lidl mellett található.

A hivatalos nyitási napot megelőzően zártkörű rendezvény keretében adták át Martfű új, textil és non-food termékeket kínáló üzletét.

Az ünnepélyes megnyitót Rikk Róbert, a KiK ügyvezető igazgatója, Bari Zsolt országos értékesítési vezető és Halász Gergely expanziós vezető részvételével tartották, aki az átadást jelképező szalag átvágására dr. Papp Antalt kérte fel.

Martfű polgármestere örömmel üdvözölte a városközpont déli területén épülő bevásárlóközpont részeként megnyitó üzletet, amely a település fejlődésének újabb, fontos mérföldköve. A városvezető sok sikert és szép eredményeket kívánt az üzemeltetőknek, az üzlet munkatársainak és minden helybéli vagy máshonnan érkező vásárlónak.

A nemzetközi kereskedelmi lánc 116. hazai üzletét nyitotta meg Martfűn, amely, a forgalomtól függően, 6-7 dolgozónak biztosít munkát – mondta el Bari Zsolt. Az új üzlet helyszínének kiválasztása során fontos szempont volt a 442-es főút melletti elhelyezkedése és más, köztük élelmiszerüzlet közelsége. Számítanak a martfűi vásárlókra, akiket széles árukínálattal várnak új üzletükben.

A nyitóparty keretében lehetőség nyílt az új arculattal épült üzlet megtekintésére, kedvezményes vásárlásra, és a szerencsekerék megforgatásával ajándékokra is szert tehettek a martfűi KiK-üzlet első vásárlói.

Forrás: martfű.hu/Herbályné Kalmár Irén

Kapcsolódó cikkek