Nem akármilyen torta készült a szolnoki katonáknak

Megosztás

Számtalan alkalommal találkozott a munkába induló katonákkal Kókai-Hajmann Ildikó, a Magister products üzletvezetője, aki nem akármilyen meglepetésben – és kóstolóban – részesítette őket. Megköszönve a szolgálatukat, megalkotásra került a zöldalma-csokoládés honvéd torta.

„A legnagyobb vidéki katonaváros Szolnok és pontosan a helyőrség mellett lakom. Nap mint nap találkozom munkába induló katonáinkkal, akik az utóbbi években egyre nagyobb nyomás alatt állnak helyt. Szeretettel megköszönve szolgálatukat, született meg a honvéd torta, amelyet dedikálunk a határainkat védő, a vészhelyzetben biztonságot nyújtó magyar katonáinknak!”

Elmondása szerint hosszú időn át dédelgette a torta megformálását. A torta terepmintás díszítést kapott a zöldalma-csokoládé hatására, sőt, karamell-pisztácia krém is van benne, amit dió és pisztáciapiskóta bolondít meg. A szeleteket csokoládé forgószárny installáció díszíti.

A MH Kiss József 86. Helikopterdandár közösségi oldalán köszönte meg a felajánlást, még egy közös kép is készült a nagylelkű, kreatív és finom felajánlás készítőjével és a honvédség képviselőjével.

Képek: MH Kiss József 86. Helikopterdandár – hivatalos oldal Facebook oldala, Magister products krém/kávé – Szolnok Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek