Az év egyik legdurvább halálos balesete történt kedden az Alföldön

Megosztás

Egészen sokkoló, ami a baleset után látható volt, különösen az egyik személyautó maradványai. Tájkép csata után. Az első feltételezések arról szóltak, hogy a baleset kiváltó oka az volt, hogy az első személyautó vezetője vezetés közben elaludt. De időközben kiderült, hogy egy embercsempész volt a sofőr, aki a csattanás után elfutott.

A látottak alapján sajnos semmi esélye nem lehetett a vétlen személyautóban utazónak, hogy élve megússza. Szörnyű baleset az autópályán kedd hajnalban.

“A jelenlegi adatok szerint 2023. október 3-án 4 óra 35 perckor az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon egy személyautó – eddig tisztázatlan okból – a belső szalagkorlátnak ütközött, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött.

Az ütközés következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személygépjárműnek ütközött. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” Szöveg: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotók: MTI / Donka Ferenc

Az embercsempész kocsija szintén alaposan összetörve, de ő és utasai megúszták kisebb sérülésekkel

Frissítés: Az ütközést okozó autó sofőrje egy embercsempész volt, aki a baleset után utasaival együtt elszaladt a helyszínről, de később elfogták, ő könnyebb sérülésekkel megúszta. A vétlen autó sofőrje nem.

Kapcsolódó cikkek