Ellopták Szolnokon a biciklijét? Ne adja fel, egyáltalán nem reménytelen rátalálni

Megosztás

Igaz, jelen történetben a megtalálás sikerét nagyban növelte, hogy a kamerafelvételek lebuktatták a tolvaj személyét, könnyen beazonosíthatóvá vált, de más segítség is akad(t).

Gy. Rebeka osztotta meg örömét a közösségi médiában.

“Sziasztok!

Egy sikertörténetet szeretnék megosztani veletek.

A mai nap folyamán ellopták kora reggel a biciklimet a munkahelyem elől,sajnos csak délután vettem észre mikor indultam volna haza.A szerencsém az volt,hogy a kamerafelvételen tisztán látható ki lopta el.A munkatársam anyukája a nevét nem tudta de azt igen hogy hol lakik.Hívtuk a rendőrséget akik azonnal kijöttek a helyszínre majd elmentünk az illető lakhelyére.

A szerencse a szerencsétlenségben az volt hogy nem csak az én biciklim várakozott ott,már leengedett kerékkel hanem egyéb biciklitartozékok mint kerék,váz valamint egész biciklik is voltak. Én visszakaptam a biciklimet valamint a nyomozók több kerékpárt is elkezdtek kitolni a helyszínről. A rendőrúr említett egy oldalt ahol nyilvántartásba vannak véve a biciklik.

Mostanában nagyon sok biciklilopást olvasok ebben a csoportban így azt tanácsolom aki még nem adta fel a reményt keresse meg az oldalt hátha szembejön vele a biciklije! (Sajnos az oldal nevére pontosan nem emlékszem de biztosan lehet érdeklődni ez ügyben a rendőrségen is)”

A hozzászólásoknál több is kiderült, például, hogy az oldal neve BikeSafe.hu. Egy másik hozzászóló megerősítette: A mi ellopott kerékpárunk is így lett meg februárban. Egy kedves ismerősöm megismerte a rendőrségi hirdetésben a mi elkopott bicajunkat. Úgy emlékszem a Police.hu- n hirdette a rendőrség. Biztos lehet a rendőrséget telefonon is megkeresni, megkérdezni, van-e most hirdetve valahol kerékpár.”

Ez egy remek hír azoknak, akik már bajba kerültek, mert jóval nagyobb a remény, hogy megtalálják a hatóságok a lopott járművet.

Kapcsolódó cikkek