Elkapták a rendőrök a jászsági dílert

Megosztás

A rajtaütéskor éppen négy vevő is tartózkodott nála. Rendszeresen kiszolgált még 18 év alattiakat is kábítószerrel, de jócskán volt a rovásán más is.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lakásán elfogott és őrizetbe vett egy dílert. A rajtaütéskor éppen négy vásárló tartózkodott nála.

A 47 éves jászkiséri férfi az idei évben könnyű pénzkereseti lehetőséget keresve új pszichoaktív anyaggal kereskedett. Az általa kiporciózott adagokat 1000 forint/pakk áron értékesítette a településen, volt, hogy 18 év alattiaknak is. Anyagi haszonszerzésre törekedve olyan is előfordult, hogy bűncselekményből származó tárgyakat vett át a vevőktől és kábítószert adott cserébe.

A jogsértőt a jászsági rendőrök 2023. szeptember 12-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók pénzmosás és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. A lakásán tartott kutatáskor készpénzt, mérlegeket, gáz-riasztó fegyvereket és kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a rendőrök. Az előzetes szakvélemény alapján a lefoglalt szer új pszichoaktív anyagnak minősül – számolt be róla a Police.hu.

Kapcsolódó cikkek