Harsányi Gábor irányításával hajtották végre nem mindennapi tettüket a szolnokiak

Megosztás

Körös kupa: fordulatokkal, izgalmakkal telt a tiszai vizigek rangadója. Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság szervezésében a napokban Algyőn rendezték meg a tiszai igazgatóságok hagyományos kispályás labdarúgó tornáját. A Kötivizig jól szerepelt.

A baráti hangulatú találkozón a Körös-vidéki, a Közép-Tisza-vidéki, a Tiszántúli és az Alsó-Tisza-vidéki vízügyi igazgatóságok árvízmentesítést és folyógazdálkodást végző osztályaiból verbuvált, maximum 12 fős csapatok körmérkőzéses formában, 2×10 perces játékidőben csaptak össze. A szabályok szerint a pályán egyidőben 5+1 fő tartózkodhatott, közülük legalább egy hölgynek állandóan a játéktéren kellett lennie. A győzelemért 3 pont, a döntetlenért pedig 1 pont járt.

A rangadó bővelkedett izgalmakban, a pontösszesítést, egyben a Körös kupát a házigazda Ativizig nyerte. A Kötivizig gárdája ezüstéremmel vigasztalódhatott úgy, hogy nem vesztett egy mérkőzést sem, sőt a győztes csapatot sikerült megvernie.

A KÖTIVIZIG csapatának tagjai: Fazekas Helga, Morvai Kata, Fodorné Mészáros Tünde, Basticz Szilvia, Kara Róbert, Horváth Lajos, Ficzere András, Tóth Miklós, Balázs Bence, Dubrovszkij László (csapatkapitány), Agócs János és Koch Márk. Csapatvezető: Lovas Attila igazgató. Vezető edző: Harsányi Gábor főmérnök. Edző: Csibrán Zoltán osztályvezető (ÁFO). Szervező: Szilágyi Annamária.

Forrás: kötivizig.hu/Laczi Zoltán

Kapcsolódó cikkek