Hol nyaralt Boldog István vádlott, és nyaralt-e egyáltalán?

Megosztás

Vajon az utóbbi napokban a bolondját járatta-e követőivel Boldog István vádlott azzal, hogy több bejegyzése is tengerparti nyaralásról szólt, Most azonban úgy tűnik, tréfának tüntette fel ezeket a posztokat.

Pihenés, tette közzé Boldog István, akit hivatali visszaéléssel gyanúsítanak, ügye régóta őrlődik a fideszes törvénykezés világában. Boldog boldogan posztolt ezt-azt, többek között állítólagos pihenéséről is közölt képeket.

Szóval pihenéssel kezdődtek napjai augusztus 3-ától. Az állítólagos nyaralásról több kép is született ezek után. A pörkölttel és tyúkhúslevessel “etetett” követői meglepve olvashatták az egyik posztját, miszerint egy fotón dícsérte a tengeri herkentyűket, megjegyezve, hogy ezek kiváló ételek, sőt, jó levegővel párosulnak, így lehet hát igazán pihenni.

Meg is jegyezte egy kagylókat bemutató kép kapcsán, hogy a végtelen víz sok finom ételt ad. Ideális pihenő hely.

Ahogy azt is tudatta velünk, földi halandókkal a kétpói betyár, hogy a tenger mellett a levegő is más.

Itt egy fotót is elsütött a vádlott, amin maga látszik, háttérben a tengerrel.

Nos, ehhez képest húzott nemrég váratlant Boldog.

Közölte, hogy:

“A posztjaim alapján sokan azt gondolták, nyaralok a tengerparton. Pedig én ki se mozdultam Kétpóról‼️ A virtuális világban sok a valótlan információ.”

Hogy aztán nyaralt-e Boldog vagy csak ugratta a híveit, döntse el ki-ki maga. Mindenesetre míg állítólag nem hagyta el Kétpót, másról nem közölt fotókat, csak a tengerpartról és szállodákról.

Forrás: Boldog István Facebook

Kapcsolódó cikkek