A jászkunsági fiatal ellopta ismerőse laptopját, majd azt a tőle lopott autóval vitte eladni

Megosztás

Természetesen egyik cselekményére sem kapott engedélyt, viszont kerékpárját okosan ott felejtette a meglopott ismerősnél, így nem volt annyira nehéz beazonosítani a 22 éves fiatal férfit.

A kunszentmártoni rendőrök több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak egy csépai lakost – erről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya adott ki közleményt.

A gyanú szerint egy 22 éves helyi fiatalember július 17-én délután megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán. A kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott számítógépet értékesítette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött.

A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerősének kerékpárja, s ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire azonban nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja. Úgy tűnik, nemcsak ez van a rovásán, hanem jóval több is. A gyanú szerint egy csépai ingatlanból, szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el néhány nappal másik cselekményét megelőzően. Eljárást indítottak a férfi ellen. (Rendőrség)

Kép: Police.hu

Kapcsolódó cikkek