Teljesen meggyógyult a megnyúzott kiskutya

Megosztás

Az egyik legjobban naplózott kiskutya volt Zsebibaba, a jászapáti kiskutya, akire megnyúzva találtak rá a városban. Minden lépését követhetővé tette ápolója, gazdája, Vegera György. Most azt közölte, a kiskutyának immár semmi baja.

“A megnyúzott babakutya, Zsebibaba-Nyekdere köszöni jól van, pajkosabb és virgoncabb mint valaha. A sebe teljesen meggyógyult, és ami a legfontosabb, a lelke is. Csók mindenkinek.”

Ezt közölte Vegera György, aki a súlyosan sérült kiskutyát a gondozásába vette.

Mint megírtuk április elején, nagyon durva eset terjedt a közösségi médiában. Egy kiskutya fél hátán hiányzott a bőr és a hús. Az eset Jászapátin történt, ott osztották meg több csoportban is.

A megosztás szerint – amit lehet, azóta már töröltek – Jászapátin, a Csajági utcában lefotóztak egy szerencsétlen kiskutyát, aminek a fél háta hiányzik. Nem tudni, mi történhetett vele, megnyúzták vagy másik kutya támadta-e meg, de az biztos, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A bejegyzést tevő szerint nagyon sok a kóbor kutya Jászapátin, ahol katasztrófális ezen a téren a helyzet.

Értesítették az állatvédőket. A Wegera a kommunikátor közösségi oldal azt írta, a Kutya-segélyszolgálat alapítvány szárnyai alá került a kutyuska.

Akkor sikerült beszélnünk Wegera Györggyel, az alapítvány vezetőjével, aki elmondta, hogy a kutyus esélye a túlélésre 50 százalék.

Nos, szerencsére az ötven százalék mára 100 százalékra módosult, a kiskutya remekül érzi magát a meggyógyult bőrében.

Forrás: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók Facebook

Kapcsolódó cikkek