Nagyon durva: vajon megnyúzták ezt a kiskutyát? – Frissítve

Megosztás

Megnyúzták, felnyársalták… Mi történt szegény Zsebibabával? Ki tette ezt vele? Egy biztos, pokoli kínokat élt át ez a parányi babakutya. Most érte kell nagyon az ima. Igaz őt nem veszítjük el? Őt nem veszíthetjük el. Nem eszik, nem iszik- innen indulunk! Ráadásul belázasodott. Vajon túlélte az éjszakát? Ezeket írta a Wegera a kommunikátor közösségi oldal.

Nagyon durva eset terjed a közösségi médiában. Egy kiskutya fél hátán hiányzik a bőr és a hús. Az eset Jászapátin történt, ott osztották meg több csoportban is.

A megosztás szerint – amit lehet. azóta már töröltek – Jászapátin, a Csajági utcában lefotóztak a hét végén egy szerencsétlen kiskutyát, aminek a fél háta hiányzik. Nem tudni, mi történhetett vele, megnyúzták vagy másik kutya támadta-e meg, de az biztos, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A bejegyzést tevő szerint nagyon sok a kóbor kutya Jászapátin, ahol katasztrófális ezen a téren a helyzet.

Értesítették az állatvédőket. A Wegera a kommunikátor közösségi oldal azt írta, a Kutya-segélyszolgálat alapítvány szárnyai alá került a kutyuska. Legutóbbi bejegyzésük szerint a szegény pára belázasodott, ezért csak szurkolni lehet érte, hogy túlélte-e az éjszakát. Erről egyelőre nincs információnk.

Ezt írtunk cikkünk befejezéseként, de időközben sikerült beszélnünk Wegera Györggyel, az alapítvány vezetőjével, aki elmondta, hogy a kutyus túlélete az éjszakát, de jelenleg sebláza van. Délután viszik orvoshoz, ahol megkapja a kellő kezelést. Esélye a túlélésre 50 százalék, és ha túléli ezt az egészet, akkor plasztikára lesz szüksége. Egyébként szerinte sérüléseit ember okozhatta, valaki úgy tűnik, meg akarta nyúzni a kutyát, mert szabályos bemetszés van a testén.

A kutyus helyzetét nyomon lehet követni a Facebook-oldalukon.

Ez az eredeti bejegyzés az esetről
A kicsi pára súlyos sérüléseket szenvedett Fotó: Wegera a kommunikátor Facebook

Nyitókép: Wegera a kommunikátor Facebook

Kapcsolódó cikkek