Ellentmondásba került a kormány, új nyilatkozatuk szerint Varga Judit és Kocsis Máté is hazudott

A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit, illetve Kocsis Máté is feketén-fehéren kijelentette, hogy az ellenük forduló, az utóbbi hetekben óriási népszerűségre szert tett Magyar Péter csak korábbi feleségének köszönhetően kapott jól fizető állami állásokat. Most viszont ezt kerek-perec tagadják, a kettő között viszont óriási ellentmondás van.

Tovább olvasom

Ijesztő: egy ellenzéki lap kiderítette, az Országos Kórházi Főigazgatóság hazudott a lélegeztetőgépekről

Először azt mondták tavasszal az Átlátszó kérdésére, hogy nem rendelkeznek ilyen adatokkal, majd egy hónappal később mégis megküldte, amikor szorult a hurok. Olyan adatokat, amiknek előtte a létezését is tagadták odafent. Jól látható, milyen durván bűzlik a lélegeztetőgép-biznisz.

Tovább olvasom

Megszoktuk: hazudott a TV2, az Origo és a Ripost is, Donáth pert nyert a kormánymédiumok ellen

Már szinte alig telik el hét, hogy ne mondaná ki a bíróság, hogy valamelyik Fidesz-közeli médium valótlanságokat állított és ezzel lejáratott egy-egy ellenzékit. Ezúttal Donáth Anna nyerte meg a perét az említettekkel szemben. De minden megy tovább és ezt is mi fizetjük. Az ország, ahol következmények nélkül tehetünk meg bármit, ha felülről védenek. Lezárult a több éven át tartó pereskedés, amelyet Donáth Anna indított a kormánysajtó több orgánuma ellen, mert azok 2019 nyarán több lejárató cikkben támadták. „Csak a szokásos történet: hazudtak, ahogy mindig is hazudni szoktak, mi pedig nem hagytuk…

Tovább olvasom