Sokkoló videó egy autóbalesetről: Egy buli sem ér annyit, hogy nélküled kezdődjön az újév

Felesleges száguldozás, értelmetlen kétszeres halál. A fiatalok elvitték az autót kicsit megjáratni, megmutatni, mit tud. Egyetlen hiba csúszott a számításba, a busz pedig sokkal erősebb volt. A BRFK szándékosan próbált egy elrettentő példával az újévi bulizás után ittasan volánhoz ülők közül minél többet elrettenteni. A történet és a videó kulcsfontosságú része valós. Íme a BRFK bejegyzése a közösségi médiában. “EGY BULI SEM ÉR ANNYIT, HOGY NÉLKÜLED KEZDŐDJÖN AZ ÚJÉV Előre figyelmeztetünk mindenkit, megrázó tartalom következik. Biztos sokan mentek bulizni éjszaka, nagyon vigyázzatok magatokra! Ha alkoholt isztok, NE üljetek volán mögé!!!!!!…

Tovább olvasom

Fejtetőre borult az árokban egy autó Jászberény és Jásztelek között

A sofőr súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében. Egy jászalsószentgyörgyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. december 29-én 7 óra 20 perckor a 32-es úton Jászberény irányából Jásztelek felé – számolt be róla a police.hu. Mint írják, haladása során a sofőr egy balra ívelő útkanyarban lehajtott az úttestről és a jármű az útmenti árokban a tetejére borult. A baleset következtében a járművet vezető 57 éves férfi súlyos sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Nem tudni, mit képzelt magáról ez az autós, de csúnyán megjárta – videó

Alaposan pórul járt egy autós, aki minden bizonnyal jelentős sebességtúllépéssel igyekezett egy autópályára felhajtani. A seatos szerencsére csak magának okozott bajt, de könnyen tragédia is lehetett volna a manőveréből. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kamerái rögzítették, ahogy egy autós igyekszik felhajtani az M1-es autópálya 106-os km-nél. Ahogy írták, akciófilmbe illő esetnek lehettek szemtanúi és részesei azok, akik az M1-es autópályán haladtak november 7-én fél 12 körül. A 106-os km-nél egy Seat Leon, már csúszva érkezett az autópályára. A sofőr elvesztette uralmát az autó felett, irányíthatatlanná vált. A forgalommal szembe…

Tovább olvasom

Nem adott elsőbbséget, elütött egy kerékpárost a karcagi sofőr

A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival a Karcag belterületén 2022. november 11-én 10 óra körül – írja szokásos napi megyei összegzőjében a police.hu. A sofőr a Kisújszállási út és a Sajtó utca kereszteződéséhez érve, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére, nem biztosított elsőbbséget a kerékpárúton érkező biciklisnek, akit elütött. A kerékpáros a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Árokba borult egy autó Mezőtúr és Mezőhék között

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy gépkocsi a Mezőtúrt és Mezőhéket összekötő út 26-os kilométerszelvényénél – számolt be a balesetről a Katasztrófavédelem honlapja. Mint írják, a mezőtúri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozást félpályás útlezárás mellett végzik.

Tovább olvasom

Autóbalesetet szenvedett az ukrán elnök

Zelenszkij nem sérült meg súlyosan az ütközésben. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közlekedési balesetet szenvedett Kijevben, de nem sérült meg súlyosan – közölte szóvivője csütörtökön kora reggel egy Facebook-bejegyzésben az mfor.hu cikke szerint. Szerhij Sznyikforov, aki nem közölte, hogy mikor történt a baleset, azt mondta, hogy Zelenszkij autója egy személygépkocsival ütközött. “Az elnököt orvos vizsgálta meg, nem találtak súlyos sérüléseket” – mondta, hozzátéve, hogy a balesetet kivizsgálják. A Zelenszkijt kísérő orvosok sürgősségi ellátásban részesítették a másik személygépkocsi vezetőjét, és mentőautóba szállították – mondta. (mfor.hu)

Tovább olvasom

Felborult egy autó Jászberény és Pusztamonostor között

Lesodródott az úttestről és felborult egy személyautó a 32-es főút Jászberény és Pusztamonostor közötti szakaszán, a 21. kilométer közelében – számolt be az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelem honlapja. Mint írják, műszaki mentés céljából a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egységek áramtalanították a járművet, és átvizsgálták a környékét. Később arról tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a szoljon.hu portál, hogy a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a sofőr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Szalagkorlátnak ütközött egy kocsi Szajolnál

A sofőr és két kiskorú utasa is megsérült a balesetben. Egy szajoli lakos közlekedett személygépkocsival Szajol lakott területén kívül, a 4. számú főút külső forgalmi sávjában 2022. augusztus 16-án a kora délutáni órákban – számolt be róla szokásos megyei napi összegzőjében a police.hu. A sofőr – a gépkocsi gumiabroncsának hirtelen légvesztettsége miatt – elveszítette uralmát a járműve irányítása felett, a szalagkorlátnak ütközött, majd az úttesten állt meg. A baleset következtében a sofőr és két kiskorú utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Oldalára borulva állt meg egy autó Tiszaigar és Tiszafüred között

A 36 éves sofőr súlyos sérülést szenvedett, mentőhelikopter érkezett hozzá. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 34. számú úton, Tiszaigar irányából Tiszafüred felé közlekedett egy személygépkocsi sofőrje 2022. július 28-án a kora esti órákban – írja a police.hu. A személygépkocsi vezetője közlekedése során – eddig tisztázatlan körülmények között – járművével lehaladt az úttestről és többször átfordulva, az oldalára borulva állt meg. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. A baleset következtében a 36 éves sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

Tovább olvasom

Kettős ráfutásos balesetet rögzített a kamera az autópályán – videó

A Magyar Közút posztolta a tanulságos felvételt, ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a követési távolság betartásának fontosságára. Az incidens az M1-es autópályán történt múlt héten történt és egy forgalomfigyelő kamera rögzítette. A videón az látható, ahogy pár autó előbb lelassul, majd egy bizonytalan sávváltási kísérlet után az egyik autó nekiütközik az előtte haladónak. A baleset után érkező kocsik közül néhány lelassít, majd a felvételen látszik, ahogyan egy lassító kisbuszba hátulról belerohan egy másik kocsi is. A közútkezelő arra hívja fel a figyelmet, hogy a 2-3 autó távolságot azért is érdemes…

Tovább olvasom