Halálos gázolás a 4-es főúton

Megosztás

Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de sajnos minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult, a férfi életét vesztette.

Súlyos közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 210. kilométerszelvényében hétfőn reggel 8 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó elütött egy gyalogost Hajdúszoboszló és Ebes között. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, kerülni Hajdúszovát felé lehetett – közölte a Police.hu.

Az Országos Mentőszolgálat a Haon megkeresésére válaszolva közölte, a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. 

A baleset következtében egy 60 év körüli férfi sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bajtársaink újraélesztési kísérlete ellenére a helyszínen életét vesztette – olvasható a válaszukban.

Fotó: Tóth Imre

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek