A Szol24 a legnagyobb hírszolgáltatókkal közösen áll ki a hiteles tájékoztatásért

A World News Day globális kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az újságírók szerepére a megbízható és hiteles információk közvetítésében. A kampány résztvevői, több, mint 800 nagyobb hírszolgáltató és médiaszövetség világszerte, köztük a Szol24 egymással összefogva állnak ki a hiteles tájékoztatás mellett, pont úgy a Hírek Világnapján szeptember 28-án, mint az év többi részében.

Tovább olvasom

Teljesen felújítják a volt Körös szálló homlokzatát Kunszentmártonban

Az utolsó munkanapján jelentette be Wenner-Várkonyi Attila, a Fidesz-KDNP kunszentmártoni leköszönő polgármestere, hogy ismét egy önkormányzati tulajdonú épület újul meg – a volt Körös szálló homlokzatának rendbetétele valóban esedékes volt már.

Tovább olvasom

Szolnok megye számos településén nem lesz telefonszolgáltatás, TV és internet

Nagyszabású, központi rendszerkarbantartási munkálatok miatt holnap, azaz október első napján éjfél és délután kettő óra között több Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen és a megyeszékhely egyes részein sem biztosít digitális kábel TV-t, internetet és telefonszolgáltatást a PR-TELECOM.

Tovább olvasom

Fűrészt kapott ajándékba Pokorni, hogy levághassa vele a “tolvaj fideszesek kezét”

A 2010-es választási kampány egyik leghangzatosabb ígérete volt az azóta már 14 éve hatalmon levő Fidesztől, hogy ha valaki belenyúl a közösbe, annak levágják a kezét. Utolsó munkanapján erre az ígéretére igyekeztek emlékeztetni a visszavonuló Pokorni Zoltánt, mivel úgy vélik, nagyon nagyon sok kezet kellene már levágni.

Tovább olvasom

Déryné Széppataki Róza halálának évfordulójára emlékeztek Jászberényben

Az idén 150 éves Jász Múzeumban tartották meg a Déryné Emlékünnepséget korának legnépszerűbb színésznője legkiemelkedőbb sikereit Erdélyben és a Partiumban érte el, sőt, az életrajzában nem is találni nyomát annak, hogy szülővárosában vagy annak közelében valaha fellépett volna. Ennek ellenére szülővárosa, Jászberény méltó módon őrzi az emlékét, egy rendezvényház és egy városi kitüntetés viseli a nevét.

Tovább olvasom

Cryptocurrency – Bitcoin: Earn $5,000 a day by participating in CrytocoinMiner

According to the interview, Charlotte specializes in photovoltaic panel installation and started a cryptocurrency mining business in his cellar five years ago. He made the most important fortune in his life when he first participated in cloud mining. With a kind heart, he wanted to promote this easy way of making money so that more people could participate and make money easily. However, due to the high cost in the later stage and the fact that he was not a professional maintenance staff, he had to terminate his cloud mining…

Tovább olvasom