Szalay: Határozottan fellépünk azokkal szemben, akik nem tartják be a strand házirendjét

Megosztás

Rengeteg a panasz az elmúlt években a szolnoki fürdőhelyen tapasztalható lehetetlen állapotokkal kapcsolatban, leginkább más fürdőzőkre mérgesek, akik képtelenek betartani a normális együttélés szabályait, illetve a fürdő rendjét. A polgármester megígérte, mostantól egészen határozottan fellépnek a renitensekkel szemben.

Ennek igencsak itt volt az ideje, hiszen jól tudjuk azt is, hogy nagyon sokan emiatt nem mennek már ki Szolnok strandjára, mert elegük volt a folyamatos balhékból és a viselkedni képtelen egyénekből, családokból. Szalay Ferenc megígérte, helyreállítják a rendet, ezt a közösségi médiában közölte az olvasókkal.

“Az elmúlt időszakban számos jelzés érkezett hozzám és a Sportcentrumhoz a Véső úti strandfürdőből a szabályokat betartani képtelen, rendbontó látogatók kapcsán. A vezetőséggel és a rendőrséggel egyeztetve megtettem a szükséges lépéseket a fürdő biztonságos használata érdekében.

A jövőben a rendőrség biztosítani fogja a sűrűbb jelenlétet, a létesítmény állandó felügyeletét pedig egy biztonsági szolgálatra bízzuk, akiknek felhatalmazásuk lesz a renitensek azonnali és végleges kitiltására a fürdőből. A felújított strand a pihenni vágyó szolnokiaké, azoké, akik képesek a hely házirendjét, szabályait betartani, akik ezt nem tudják megtenni, azok ellen határozottan fel fogunk lépni a jövőben!” – fogalmazott Szalay Ferenc.

Várjuk a pozitív eredményt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek