Problémák a szolnoki MÁV strandon, vannak, akiknek mindent lehet?

Megosztás

Rengeteg embernél kicsapta a biztosítékot, hogy egyes családok utcai ruhában fürdenek a medencében, a strand dolgozói pedig úgy tesznek, mintha nem is láttak volna semmit. De más probléma is akadt a MÁV strandon.

Sokan a hasonló események miatt igen régóta nem is járnak erre a strandra. Pedig Szolnokon olyan hatalmas választék jelenleg sajnos nincs, így inkább más városba utaznak fürdőzni. Zsófia az egyik helyi csoportban panaszkodott a jelenlegi állapotokról.

Megosztotta a részleteket. “Ma délelőtt a MÁV strandon voltunk a kislányommal. Érkezett egy nagy család, akik sajnos nem tudták elolvasni a táblát, hogy csak fürdőruhában lehet fürödni. Ezért utcai ruhában beültek a medencébe. Negyed óra elteltével az úszómester még mindig nem nézett pont oda, ezért felhívtam rá a figyelmét.

Azt mondta: Ő nem tudja megkülönböztetni az utcai ruhát a fürdőruhától. Gyorsan ezután távoztunk is, majd kifelé menet jeleztem az intézmény jelenlévő vezetőjével, hogy mi történik, erre szó szerint idézem az ő válaszát is: Ha az úszómester nem tudja, akkor én pláne nem tudom megkülönböztetni” – írta Zsófia. Többen meg is erősítették, hogy ez valóban komoly gond, gyakorlatilag napi rendszerességgel történik, így rengetegen egyszerűen leszoktak arról a fürdőről.

Mások is kiegészítették ezt a nem túl vidám történetet. “Ahol én dolgozom, ott minden hétvégén van rendőri jelenlét, így egy kicsit ez visszaszorult, de viselkedni akkor sem tudnak.” “Mi is voltunk a hétvégén. 6 hónapos kisfiammal átmenekültem a termálvízbe, ugyanis a gyerekmedence hideg volt, a másik vízben pedig 6-8 fiatal felnőtt egymás nyakába mászva verekedett és ugrált, oda nem figyelve senkire. Minket kiküldtek a vízből, ők naphosszat játszhatták ezt a játékot ami nemcsak rájuk, de minden más medencében lévő emberre veszélyes” – írta például Bernadett.

Akkor ez már így is marad? Nekünk mik a tapasztalataink?

Frissítés: az eredeti bejegyzés a csoportból kedd estére eltűnt, vélhetően a posztoló maga törölte. Vajon mi okból?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek