Hatalmas baleset és útzár az M4-esen és a 4-es főúton is

Megosztás

Teljes útzár volt a két baleset miatt, a hőség az autósoktól és a járművektől is fokozott igénybevételt követel. Az M4-esen történt hatalmas karambol oka például durrdefekt volt, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Még pénteken délután történt egy hatalmas baleset az M4-es gyorsforgalmin, a Szolnok irányába tartó oldalon a ceglédi pihenő előtt. Több kilométeres sor állt be igen gyorsan a pénteki erős forgalomban, riasztottak 3 mentőautót, és egy mentőhelikoptert is.

Az egyik helyszíni szemtanú szerint defektet kapott a Suzuki, emiatt belecsapódott egy másik gépjárműbe, a furgon pedig elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a becsapódást, ám a hirtelen kormánymozdulatok miatt felborult. Az egyik személyautóból mindenki a saját lábán kiszállt, a Suzukiból egy benne ülő nőt ki kellett vágniuk a tűzoltóknak, ő olyan mértékben sérült, hogy mentőhelikopter szállította kórházba. A furgonból szintén mindenki önerőből szállt ki.

Szombaton délután a 4-es főúton, Szajolnál is történt egy baleset, ennél enyhébb. De itt is szükség volt órákon át a teljes útzárra négy óra környékén, két személyautó ütközött össze, meg nem erősített információink szerint sem halálos áldozat, sem súlyos sérült nincs a balesetben. (Borítókép: Kovács József)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek