Mindenkinek jár egy kis boldogság!

Megosztás

Sőt, miért csak kicsi? Miért nem inkább jó nagy, nem igaz? Persze számtalan dolog okozhat az ember életében kisebb vagy nagyobb boldogságot, semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amit orgazmus közben élhetünk át.

Természetesen akadnak olyan időszakok, amikor saját magunkra vagyunk utalva ilyen téren, így soha nem árt, ha kéznél van egy olyan szexuális játékszer, ami valamilyen szinten pótolni tudja a partner hímtagját. Ilyenkor ugyebár mindenkinek a vibrátor jut az eszébe elsőre, mi azonban mégis inkább a SZEXSHOP.hu dildóinak széles választékát vesszük ma górcső alá!

A méret a lényeg?

Bár az ismerkedés fázisában soha senki sem merne feltenni ilyen jellegű kérdéseket, azért ha igazán őszinték szeretnénk lenni, akkor mindenki úgy érkezik bele egy-egy új kapcsolatba, hogy bizonyos dolgokra számít. Például a méretre: a nők számára se túl kicsi, se túl nagy az ideális, míg a férfiak élete állandó gyötrelem, hogy vajon elegendő lesz-e az, amit nyújtani tudnak.

Aztán ha működik minden, akkor talán már nem is kérdés, hogy a méret-e a lényeg. Ugyanakkor még a párkapcsolatokban is gyakran felmerül, hogy milyen klassz volna, ha egy helyett két szerszám kényeztetné a hölgyeket. Nos, erre is van lehetőség! Méghozzá úgy, hogy közben a féltékenység ne üsse fel a fejét, és ne legyen egyetlen betolakodó sem a hálószobában!

Válasszunk gondosan!

Amint meglátjuk a dildók széles választékát, amelyet a fentebb említett webáruház kínál, hirtelen a bőség zavarával találjuk magunkat szemben. Számtalan fajtájú, méretű, kialakítású, sőt, színű dildó vár ránk, illetve arra, hogy megtaláljuk az igazit, az ideálisat, amely aztán hosszú időn át hű társunk lehet.

Persze nehéz megmondani, hogy kinek mit jelent az ideális, hiszen ez teljes mértékben egyéni preferencia kérdése, ugyanakkor ha teljesen őszinték vagyunk önmagunkkal, akkor sokkal közelebb kerülhetünk a válaszhoz.

Elsődlegesen a méretet nézzük: ha tudjuk, hogy mi számunkra a kényelmes, akkor válasszuk azt, ám ha teljesen kezdők vagyunk a dildó használata terén, akkor inkább egy kisebb, átlagosabb méretet vásároljuk meg elsőre. Sőt, ha esetleg valóban élethű hímvesszőre vágynánk, akkor akár híres pornósztárokról mintázott darabokat is beújíthatunk.

Lehet akár közös élmény is belőle!

Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek az önkielégítés ugrik be elsőre, amikor dildók vagy vibrátorok kerülnek terítékre.

Csakhogy a dolog korántsem ennyire egyszerű, hiszen nincs az kőbe vésve, hogy kizárólag egyedül lehet előkapni ezeket a felnőtteknek való játékszereket. Akkor is bátran bevethetjük őket, amikor a párunkkal közösen hancúrozunk, csak még nagyszerűbb élményben lesz részünk. A hírekbe ugyan nem fog bekerülni egyik fergeteges orgazmusunk sem, de hogy mi életünk végéig megemlegetjük, az teljesen biztos.

Kapcsolódó cikkek