Hosszú időre lezárása kerül a Tiszai hajósok tere

Megosztás

Fontos információ a Szolnokon közlekedőknek – a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. arról értesítette a napokban a lakosságot, hogy a Nemzetközi Kosárlabda Fesztivál Nemzetek Ligája megrendezése miatt a Tiszai hajósok tere néhány napig részlegesen, majd azt követően egy hónapon keresztül teljesen lezárásra kerül.

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Fiba 3×3 Nemzetek Ligája nemzetközi kosárlabda rendezvényt a megyeszékhelyen. A szervezők ígérete szerint a mérkőzések közötti szünetekben extra programokkal, táncelőadásokkal, kvízjátékokkal, ajándéksorsolásokkal és szerencsekerékkel szórakoztatják majd a látogatókat.

2007-től a FIBA önálló versenyszámként kezdte el kezelni a 3×3 kosárlabdát a különböző világversenyeken. A gyors, pörgős és látványos játék egyre népszerűbbé vált, ennek köszönhetően a sportág bekerült az olimpiai programba a Tokióban rendezett játékokon.

A Szolnoki Sportcentrum tájékoztatása alapján azonban nemcsak az érdeklődőket és a kosárlabda szerelmeseit érinti az esemény, hiszen lezárásokra kell számítani:

  • 2024. július 9-től július 13-ig részlegesen zárják le a Tiszai hajósok terét,
  • 2024. július 13-tól augusztus 12-ig pedig teljesen.

A Sportcentrum a megértésünket kéri ebben az időszakban.

Kép: eu.zonerama.com

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek