Javában tart a felkészülés a Szolnoki MÁV csapatánál

Megosztás

Az NBIII Délkeleti csoportjában az előző idényben ötödik helyen, 49 ponttal végző Szolnok június közepén megkezdte felkészülését a következő szezonra, sőt, már barátságos mérkőzést is játszott. Összesen három hét pihenő állt a játékosok és a szakmai stáb rendelkezésére, most pedig már gőzerővel megy a felkészülés.

A nyári, felkészülési időszakot Horváth Csaba vezetőedzővel kezdte el a csapat. A MÁV hivatalos honlapján úgy írtak, a játékoskeretben biztosan lesznek változások, azonban konkrétumokról még nem tudnak beszámolni.

A hathetes időszakban öt mérkőzés szerepel a programban. Aki járt mostanában a Tiszaligeti Stadion környékén, vagy olvasta az ezzel kapcsolatos cikkünket, tudja, hogy a szolnoki együttes idegenbe kényszerült játszani, hiszen újítják a hazai centerpályát.

Az első edzőmeccs nem sikerült a legjobban, júniusban Pallagra látogatott a MÁV, a DEAC három gólos győzelmet aratott. „Kiegyenlített első félidő vége előtt egy jobb oldali szögletrúgást követő fejesből szerzett vezetést a hazai csapat. A második játékrészben sort cseréltek vendéglátóink, és ebben az időszakban már inkább az ő akaratuk érvényesült, amit a két megszerzett találatukkal igazoltak. A meccs összképe alapján megérdemelt debreceni győzelem született. Sok fiatal játékosunk tapasztalhatta meg az NB III. ritmusát” – mondta a mérkőzés után Horváth mester.

A következő időszakban, pénteken a Hatvan ellen játszik a megyeszékhely, majd Tiszafüred, Eger és Törökszentmiklós következik a harmadosztály tétmeccsei előtt.

Kép: szolnokimavfc.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek