A nyilvánosság ereje? Szerda estére hirtelen levágták a füvet a nevetség tárgyává váló szolnoki zónában

Megosztás

Volt, aki nevetgélt, mások inkább siránkoztak volna a hányaveti munkán, ami az ismételten különleges szolnoki fűnyírást mutatta be. Ám nem sokkal azután, hogy kikerült az internetre, hirtelen levágták a látványosan ott hagyott részt is.

Szerda délután a Szol24 is beszámolt arról, hogy ismét különös fűnyírási technikát alkalmaztak Szolnokon, ez egyértelműen túltett a korábbiakon.

Az elmúlt években eleve igen sokaknak feltűnt, mennyire elhanyagolják a várost a saját vezetői. Ez a fűnyírási technika viszont a sokat tapasztalt helyieket is meghökkentette. Van, aki sírna, van, aki csak nevetni tud az egészen.

A közösségi médiás helyi csoportban látható bejegyzés hozzászólásai között természetesen megjelenik az utóbbi időben Szolnokon megszokott “jóvanazúgy” megjegyzés. Van, aki máris elkezdte szidni az újonnan megválasztott polgármestert, Györfi Mihályt, ám a többiek figyelmeztették, hogy októberig még Szalay Ferenc marad a város élén, csak utána történik meg a hivatalos váltás.

Többen azt is megjegyezték, hogy az sem piskóta, amilyen állapotban a térkő van a képen. Ilyenkor azért elgondolkodhatunk, hogy mire gondolhatott a költő, amikor azt a hatalmas területet a tűzcsap mellett egyszerűen nem vágta le. Így aztán valóban gyönyörű a látvány és kész a munka – írtuk délután.

Szerda este azonban megérkezett a felmentő sereg és kiköszörülte a csorbát. A megoldást Anna dokumentálta. Vajon akkor is így zajlott volna, ha nem kap nyilvánosságot a dolog? Valószínűleg sosem tudjuk meg. A lényeg, most már rendben van.

Előtte:

Utána:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek