Ittas lehetett a sofőr, aki Tiszatenyőnél okozott balesetet

Megosztás


Ahogy megírtuk, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszatenyő határában kedden hajnalban egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy tartályt szállító teherautóval. Egy személygépkocsi és egy fémtartályt szállító nyerges vontató ütközött össze. A Tények információi szerint a sofőr részeg lehetett.

Hárman ültek a személyautóban, és mindannyian beszorultak a roncsba, ahonnan a törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók szabadították ki őket.

A beavatkozás idejére korlátozni kellett a közeli vasúti pálya forgalmát is, mivel a baleset következtében nagyobb mennyiségű törmelék került a sínekre.

Tegnap írtuk meg, hogy a személygépkocsi 42 éves törökszentmiklósi vezetője, miután kórházba szállították, elhunyt. A jármű utasai, egy nő és egy férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedtek.

A Tények úgy értesült, hogy a balesetet okozó férfi részeg lehetett, emiatt csapódott bele frontálisan a kamionba azután, hogy áttért a szembesávba. A kocsi eleje a felismerhetetlenségig összetört, csak a vasúti töltés tudta megállítani.

Kép: MTI

Kapcsolódó cikkek