Nem tudja, kik a jelöltek Szolnokon? – segítünk

Megosztás

Ma minden a választások körül forog, nincs ez másként Szolnokon sem. Miközben a legfrissebb részvételi adatok alapján úgy tűnik, a megyeszékhely kezdi beérni az átlagot részvétel tekintetében, a Szol24 egy cikksorozat keretében ismertette a városban induló jelölteket, körzetenként. Ha bizonytalan, vagy még nem indult el szavazni, segítünk!

Szolnokon összesen hét polgármesterjelölt küzd meg a szavazatokért. A két legesélyesebbnek számító Györfi Mihály és a regnáló Szalay Ferenc mellett a Mi Hazánk jelöltje Becsei Sebestyén, a Munkáspárt Bencsik Mihályt indítja, függetlenként polgármesteri babérokra tör Soós Krisztián, külön utakon jár az LMP által támogatott Tóth Áron, illetve a Minden Döntés Számít (MDSZ) jelöltje, Németh Attila is megtalálható a szavazólapon.

A választásokhoz közeledve a Szol24 kiemelten fontosnak tartotta, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutattuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat.

1. választókerület

2. választókerület

3. választókerület

4. választókerület

5. választókerület

6. választókerület

7. választókerület

8. választókerület

9. választókerület

10. választókerület

11. választókerület

12. választókerület

Szolnokon 11:00-kor a szavazásra jogosultak 21,38%-a járult az urnák elé. Az országos adat 22,89%, tehát a megyeszékhely kezdi behozni az átlagot.

Képek: valasztas.hu, MTI/Balogh Zoltán

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek