Szolnoki életkép: a játszótér és környéke

Megosztás

A hatalmasra nőtt gyomnövények sem nyújtanak éppen szép látványt éppen a gyerekek játszótere mellett, de ennél azért nagyobb gond is akad, ha kicsit körülnézünk. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Miskolczi László tette közkinccsé friss fotóit, ezeket Szolnokon készítette a Csokonai utcai játszótér környékén. Önmagában a hatalmasra nőni hagyott gaz is rendkívül lehangoló és mutatja a városvezetés hozzáállását (illetve a város jelenlegi anyagi helyzetét?), de ha még megnézzük a közvetlenül mellette futó járdaszakaszt is, gyorsan rájövünk, hogy ez nem fontos jelenleg Szolnokon.

Tünde hozzá is tette, hogy teljesen hasonló a Csallóközön lévő volt játszótér, mert “a 8. Kerület a senki földje, ide az sem kell! Sem szemetes, sem zebra, semmi!” – írta. Mások szarkasztikusan hozzátették, hogy ne foglalkozzunk már ilyen apróságokkal, hiszen nincs migráns és nincs vizitdíj sem, úgyhogy minden rendben, csendben lehet maradni.

Mások azt emlegetik fel, ha már közvetlenül a választások előtt sem “javul meg minden”, az az igazán ijesztő, mert legalább a kampányidőszakban figyeltek eddig arra, hogy szépnek és rendezettnek látszódjon Szolnok és persze gazdagnak. Sajnos azonban nagyon sokan tisztában vannak a tényekkel, Szolnok pénzügyi helyzete katasztrofális, miközben kormánypárti vezetésű város.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek