Szolnokra is beugrott kicsit kampányolni és lakásokba csengetni Orbán Viktor szombaton

Megosztás

Szalay Ferenc kampányát próbálja ezzel feldobni. Megígérte a miniszterelnök és a városvezető is az egymillió találkozást, ez zajlik jelenleg Szolnokon, járják a várost a kormánypárti képviselők és Szalay Ferenc, felkeresik a lakosokat a saját lakásukban is.

Szalay Ferenc maga számolt be a részletekről saját közösségi oldalán, ahol a holnapi szavazásra buzdít, hogy húzzuk be az ikszet. Természetesen hozzátéve azt is, hogy a Fideszre.

Érdekes kérdés, hogy vajon honnan tudják pontosan, mely lakásokba kell becsengetniük, hogy ott olyan emberekkel találkozzanak, akik jó eséllyel a narancsszínű pártra teszik a voksukat vasárnap. Szalay megfogalmazása szerint ugyanis “felkeresik minden támogatójukat Szolnokon”, illetve “rengeteg józan gondolkodású, normális értékrenddel bíró szavazónkat biztattuk, hogy holnap ne maradjanak otthon”. De vajon honnan tudják, kik a támogatóik?

Mindenesetre Kállai Máriával és Orbán Viktorral felvértezve biztosan erősebb a Fidesz, mint tegnap volt. A lakosok pedig az iksz behúzásakor valószínűleg elgondolkodnak azon, hogy vajon Szolnok jobb hely lett-e négy-nyolc évvel ezelőtthöz képest, vagy sem. Holnap a szavazófülkében eldönthetik. (Képek: Szalay Ferenc, Facebook)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek