A Tegyünk Szolnokért sem késlekedett, bemutatták a jelöltjeiket

Megosztás

A szolnoki Fidesz-KDNP szervezetének hivatalos bejelentése és sajtótájékoztatója után a Tegyünk Szolnokért is bemutatta azokat a jelölteket, akik a megyeszékhely lakóinak szavazataira és ezáltal képviselői felhatalmazásra számítanak. Az önkormányzati választást június 9-én tartják, a kampány hivatalos része szombaton indul.

A Szolnoki Többségként indult csapatról januárban írtunk egy hosszabb hangvételű cikket. Volt is miről beszámolni, hiszen a 2019 óta eltelt időszak együttműködés helyett sokkal inkább intrikákat, kilépéseket, bizalmatlansági indítványt és árulást hozott. Radócz Zoltán összellenzéki jelölt akkor a voksok 46,77%-át gyűjtötte be, míg a regnáló Szalay 47,8%-ot kapott, azaz nagyon szoros volt a verseny.

A Szolnok 2024 frakció szerda délután bemutatta a polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit | By Szolnoki NaplóFacebook

A Szolnok 2024 frakció szerda délután bemutatta a polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit

Györfi Mihály ellenzéki polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón kiemelte, több hölgy is van a jelöltek között, valamint fontosnak tartja, hogy négyen az eredeti csapatból együtt szeretnék folytatni a megkezdett munkát, Györfi szerint azok, akik hűségesek maradtak a városhoz és a választóikhoz. Itt önmagára, Füle Istvánra, Borda Zoltánra és Berényi Gáborra gondolt.

A képviselőjelöltek listája:

Polgármesterjelölt: Györfi Mihály

1. sz. válaszókerület: Dr. Kovács Beáta

2. sz. válaszókerület: Pintér Tibor

3. sz. válaszókerület: Borda Zoltán

4. sz. válaszókerület: Székács János

5. sz. választókerület: Varga Dániel

6. sz. választókerület: Dr. Sámson László

7. sz. választókerület: Tóth Klaudia

8. sz. választókerület: Acsai Balázs

9. sz. választókerület: Dr. Füle István

10. sz. választókerület: Lendvay Tamás

11. sz. választókerület: Györfi Mihály

Györfi indulását február elején jelentették be, aki elmondta, ő Szolnok és az emberek viszonyát kívánja megváltoztatni annak érdekében, hogy a város jobban szeresse a lakóit. Úgy véli, a szolnokiak többet érdemelnek, mint amit most kapnak.

Kép: Györfi Mihály Fb

Kapcsolódó cikkek