Szövetségese hatósági vegzálásáról ír Túrkeve polgármestere

Megosztás

Túrkeve polgármestere, Sallai R. Benedek nem először osztott meg a közösségi oldalán az elmúlt hetekben aggasztó eseteket, ezek alapján bizton állíthatjuk, kemény lejáratásokra és politikai harcra lehet számítani júniusig a településen. Volt, amikor a halálát kívánták, most pedig állítása szerint egy szövetségének az üzemét érte vegzálás a „NER részéről”.

Sallai Tóth Lajos önkormányzati képviselőt precíz, pedáns embernek ismerte meg, „akinél a higiénés feltételek legmagasabb szintű biztosításáért tűzbe merném tenni a kezem.” Bejelentésre érkeztek ki az üzeméhez, a polgármester úgy véli, lehet tippelgetni, Tóth kiknek nem tetszik, de inkább nem teszi.

„Állítom én is, hogy Magyarországon kisebb fertőtlenítettségű, koszosabb helyeken embereket műtenek, és állami szereplők nem csinálnak olyan precíz és korrekt adminisztrációt, mint Tóth Lajos.” A képviselő tekinthető Sallai R. Benedek szövetségesének, aki támogatja a várospolitikai elképzeléseit és célkitűzéseit.

Bejegyzésében ezután kőkeményen fogalmaz a kormánypártokról.

„A Fidesz és bolsevik módszereket alkalmazó NER az ország legerősebb, legszervezettebb politikai ereje korlátlan médiafölénnyel, kifogyhatatlan erőforrásokkal gátlás és becsület nélkül. Nincs tehát illúzióm azzal kapcsolatban, hogy mennyi eséllyel vágok neki az újabb megmérettetésnek, és nem tudom mi lesz a vége, de jelen megszólalásommal ki szeretném fejezni együttérzésemet Tóth Lajos és minden más NER disznóságait elszenvedő állampolgár mellett, akiknek a bűnük mindössze annyi, hogy másként gondolnak dolgokat, és nem rendelik magukat alá mindenben az elvtelen pártállami kiállásnak” – írta.

Legutóbb március elején írtunk Túrkevéről, akkor egy Facebook-csoportban olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egyenesen Sallai halálát kívánták. „„Nem kívánom senkinek a halálát, de ez a mocskos rohadék sz*rházi polgármester igazán kilehelhetné már a lelkét. Szívesen dobnék rá egy lapát trágyát” – olvasható a megdöbbentően agresszív hozzászólás.

Kép: Átlátszó

Kapcsolódó cikkek